Nu stavas Lela med Q

Nu stavas Lela med Q

lelaq "För att vara konkurrenskraftiga på världsmarknaden är Lelas produkter kvalitetssäkrade hela vägen från order till färdig produkt. - We are Quality, säger Fredrik

I över 90 år har det lilla familjeföretaget Lela specialiserats sig på installationsmaterial till elbranschen. Med erfarenhet vet Fredrik Elmersson, ägare till företaget, hur viktigt det är med kvalitet från order till leverans – därför stavas Lela nu med Q.

- För ett litet företag som oss är det a och o att grejerna vi levererar håller det mått vi lovat vår kund. Om vi inte levererar kvalitetssäkra produkter är det svårt att överleva på världsmarknaden. Vi vill förknippas med vår höga kvalitet och stavar nu därför Lela med Q. We are Quality, säger Fredrik.

En annan styrka Fredrik menar att företaget har är dess flexibilitet. Han menar att det är extra viktigt för ett litet företag som Lela att arbeta i nära relation till kund. Kundens önskemål är aldrig för stora eller för små för att titta på och Fredrik anser att fördelarna med ett litet företag som Lela är många.

- Som liten aktör på marknaden har vi flera fördelar, vi kan ta snabba beslut och leverera precis det som kunden vill ha, självklart utan att kvaliteten behöver betala priset. Vi blir alltid glada när nya intressenter hör av sig och tittar gärna på nya produkter och hittar smarta lösningar fortsätter Fredrik.

Kvalitet har i decennier varit företagets styrka och Lela arbetar aktivt efter kundens behov och önskemål. Målet hos Lela är att alla produkter som levereras alltid ska hålla högsta kvalitet från order hela vägen till leverans.

- Det är därför vi nu mera stavar Lela med Q. För ”We are Quality” och det är vi stolta över, avslutar Fredrik.

 

gr logo SE

Lela AB är medlem i Gnosjöregionen. Tillsammans driver vi Sverige framåt.